Helg!

Hallå! På söndag är det sångavslutning och på måndag teateravslutning! Så jag ska vara hemma och öva i helgen.
Det har varit en vanlig fredag i skolan, inget intressant alltså:) Ok, jag kanske inte menade vad jag sa, men endå!
( Jag vet jag är jobbig!) Snälla gå in och fråga mig på blogresponse!


 
Visst måste ni väl erkänna att jag har blivit bättre på att ladda upp bilder. ( Nu när jag äntligen vet hur man gör! Tjo!) 
Här kommer i alla fall dagens outfitt!

Maxinge!!

Äntligen har Ålands första stoora köpcenter öppnat, Maxinge!! Woho! Jag var dit idag med tre kompisar. Vi fikade och jag åt berlinermunk. På riktigt, det har jag inte ätit på ett år typ! Sen köpte jag också en rosa tröja, som ni får se här.

Onsdag

Hej!! Hoppas att ni mår bra! Idag har jag varit på balett och extra teater. Till middag åt jag kycklingsallad. Jag tror att jag ska lägga upp videon från Vokalisten.:) Blev inte så långt inlägg, men ni får 2 bilder istället.
Mina tåspetsskor.
Kycklingsalladen jag åt till middag.

Tisdag

Hej! Idag har jag varit hemma och "chillat". Imorgon är det extra teaterövning och balett som gäller. Och på söndag ska jag och en som heter Ellinor som går på min sång, sjunga på Unkan. 8 maj är också en väldigt rolig dag, då är det balettuppvisning på Alandica. Jag tror det är gratis så kom gärna och titta!
 
Det här är vad man ser när tiitar ut från Alandicas scen. ( Den här bilden tog jag när ingen hade kommit, som ni ser!)

Vokalisten

Asså det var så kul i går kväll!! Först åkte vi dit till kl halv tolv och var där och övade med bandet. Sen for jag och pappa in till Godby och köpte en sportdräkt till mig. Klockan två var det gen.rep och kl fem dags för Vokalisten. Jag var nummer 4 så jag var ganska i början. Det var en jury som sa vad de tyckte efter att man sjungit. Alla tre i juryn jobbade med musik och hade upptäckt bl.a Eric Saade. Och jag fick bara beröm från juryn och kom på tredjeplats i min åldersklass 7-12 år.
 
Här är det jag vann. En biljett till en teater, ett diplom, blommor och en pokal!!

Vat inte vad jag ska ha för rubrik?!?

Idag har tre av mammas elever varit hit och tittat på Fabian och pratat om deras Spanien resa. vi åt jätte god fruktsallad med mango, kiwi, banan och äppel.

Hade sång i dag och ska dit och öva imorgon.
På lördag gäller det!!! Då är det dags för Vokalisten. Jag är int nervus ännu, men vänta bara det kommer!

mango, skapande dag mm.

Hej alla! Idag hade vi en superrolig skapande dag i skolan! Jag valde musik & drama. Efter skolan var jag med en kompis till halv 5 och sen har jag bara varit hemma.Vi har ätit mango och Bianca har dansat i vardagsrummet. Hon är så gullig när hon gör det!


Föglö

Hej! Hoppas att allt är bra med er!
Nu har jag skaffat kik och lite bra spel till min mobil, så jag har spelat ganska mycket den här helgen.
I söndags var vi till vår stuga på Föglö. Då tog jag lite bilder!
 

Nya kläder

 
Idag har min lillasysters gudmor och vår mormor varit här. Mormor hade med sig lite kläder från min moster som ni ser här. En virkad kofta, en stickad tröja och ett par kängor. Det fanns jeans också men jag gillar inte jeans så mycket så jag tog det här.
 
Det är skönt med helg i alla fall. Tur att det är en till dag ledigt kvar!

Mosse, igen

Nu är det helg! Jag ska int göra så mycket idag bara se på Let's dance och chilla. Här kommer en till bild på Mosse som jag tog när jag var hos mormor o morfar.

Bild


Idag hade vi övning inför Skolmusik. ( Asså det kommer bli så kul!) Sen var jag på sång och nu ska jag bara vara hemma. Jag vet att jag har varit jättadålig med att ladda upp bilder, men nu när jag äntligen vet hur man ska göra så kommer jag att ladda upp mer bilder.
Här kommer en bild som jag har ritat. Alltså designat och färglagt.

Fabian

Här kommer en 11 dagar gammal bild på min lillebror!
 

Lilla Fabian

Hallå! Fabian mår jättebra, men han sover typ hela tiden. 2 april har rullat på, jag har varit med Shiva och varit till stan. Ska ladda upp en bild av Fabian snart och jag jobbar fortfarande med sångvideon.
Fråga gärna mig på blogresponse här bredvid!

filippalouisa.blogg.se

Välkomna till min blogg! Ni kommer att få läsa om min vardag, musik, när jag uppträder, mina drömmar och massa annat skoj!

RSS 2.0