En till jul fast hos farmor







28.12

hej! Nu ligger jag i sängen och bara slappar med min godisklubba i handen. Jag ska snart ta och läsa vidare i min bok. Ikväll ska vi till farmor & farfar för att äta julbord och fira en till jul!
Och nu är det inte så länge tills nyår och inte heller så länge till vi far till Spanien!🇪🇸🇪🇸


Nail Inspo, Jul








Också från We heart it.

❤️Bilder från We heart it







Julafton

Hej! Igår var en jättekul dag! Först for vi till kyrkan & sen åt vi gröt när vi kom hem. På kvällen åkte vi till mammas farbror & hans fru, för att fira jul med mormor, morfar en av mammas kusiner, hans fru och hans barn. Till julklapp fick jag jättemycket nagelsaker, en bodymist, en stor G-klav att hänga på vägen och förstås lite till. Men vet ni, jag fick en IPHONE!! En 4s!! Jag blev vääääldigt glad.✨

Från oss alla, till er alla : EN RIKTIGT GOD JUL

 

Before I die I´ll

 

Helgen

Hejsan! den hr helgen har varit såå rolig! På lördagen hade vi ju Luciakonset på Alandica & det var super! Vi fick stående ovationer (=folk tycker det är så bra att dom ställer sig upp). Saknar alla som var där, tack för en underbar kväll! Ni var fantastiskt duktiga allihopa:D. Söndagen var bara en lugn hemmadag så då fick jag sovmorgon. Nu är det gen.rep & dansgala i veckan, ska försöka knäppa lite bilder från dansgalan sen som jag laddar upp på bloggen;).
 

Lucia

Hej! Igår var jag & dansade på Maxinge, vilket var skoj! Imorgon blir det Alandica hela dagen, först övning & gen.rep och sen föreställningar på kvällen! Längtar såå!! Men idag är det ju lucia, imorse var det lucia i skolan och ikväll ska vi och titta på Ålands lucia. Även dom ska vara med i morgon:D Fick lite luciakänsla här hemma så mamma tog en bild som ni 

Söndag

Hallå! Igår var vi till Paulina och åt middag. Det var roligt! Men asså det är så skönt att ha en dag ledigt ännu!!! Jag vill inte gå till skolan imorgon! Och så är det andra advent idag också. Så nu har vi ätit lite pepparkakor & knäck. Aja, nu ska jag gå och göra nåt annat, inte vet jag vad. Syns!

LOV

Hej! Nu har jag slutat skolan för den här veckan, det är bara dans & sång kvar då. Vi är ju lediga eftersom det är Finlands självständighetsdag imorgon. Vi ska passa på att baka lite lussebullar och pepparkakor samt åla till Sjöfartsmuseet eftersom morfar ska bara med och bygga båtar där. Kommer nog ett eller två inlägg till i helgen!
 

Hahahahahaha

 
hahahahaha, en gammal bild jag hittade från Sandafesten 2011! Jag är Ida, pappa är Alfred och Linus Toivonen (ljudkillen från skolan) är Emil i Lönneberga!

FÖRSTA ADVENT

 

filippalouisa.blogg.se

Välkomna till min blogg! Ni kommer att få läsa om min vardag, musik, när jag uppträder, mina drömmar och massa annat skoj!

RSS 2.0