Sjuk

Hej. Igår hade jag lite ont i magen och var snuvig. Idag när jag vaknade hade jag ont i huvudet, var jätte snorig osv. Så jag är hemma från skolan idag. Har tittat på film (Little house on the praire) och vilat typ hela dagen. Hade lite feber tidigare så jag kanske blir hemma imorgon också...

Valencia

Halloj! I helgen var vi ju till Valencia med mammas kusin och hans familj. Vi hyrde en lägenhet, gick till en djurpark med vattendjur, åt paella (uttalas paeja och är den sista bilden) och en massa annat skoj!^^

Hej! Igår var vi in till Alicante och träffade mammas kusin som har kommit hit med sin familj! Vi åt pizza, var på stranden och promenerade inne i stan. Vi kommer att åka till Valencia med dem i helgen så bilder kommer på måndag sen. Hoppas ni har det bra uppe i norr!
Vatten som lyses upp av lampor.

Madrid

Vi var till Madrid i helgen och sov hos några spanjorer som vi känner. Vi gjorde utflykter på dagarna och var hemma hos dem på kvällarna. Det var riktigt kul!

På vägen dit regnande de lite. Det tog 4h att åka.

Jag fick sova i det här rummet.


Vi var på marknad.

Vi for in till Plaza Major ; det största torget.

Vi åkte väääldigt mycket bil.

Vi besökte ett gammalt kloster.

Vi stannade för att titta på väderkvarnarna.

Pappas födelsedag

Hej! Igår fyllde ju pappa år. Vi firade honom på morgonen som vanligt, men när vi sen skulle hem från skolan på eftermiddagen så gick vår bil sönder. Vi fick vänta i typ tre timmar innan bärgningsbilen kom och vi beställde taxi och sånt...Inte så kul att det hände när pappa fyllde år men. Vi åt tårta och firade när vi kom hem iaf. Men eftersom vi inte har någon bil så fick vi vara hemma och jobba lite idag!

La la la

Hej. Imorgon fyller min pappa år! Kommer lägga ut bara bilder imorgon tror jag. Idag var jag i skolan (som vanligt), vi gick och handlade det sista inför imorgon och jag köpte också en kajal på Mercadona. Ska fara till nån butik snart och kolla lite på parfymer! Allt är ju superbilligt här om man jämför med hemma. Det är ju bra!

@

Hejj! Igår var det sista dansen för veckan, balett. Vi var också till stranden igår,vi typ spelade fotboll och Fabian försökte äta sand...xD. Annars är det inget nytt, det går bra i skolan och på dansen. Aja, hörs sen!

Gårdagen

Igår var till en mysig liten by i bergen och såg på en parad med hästar, dansare och mycket mer. Vi var där hela dagen och det var roligt! -

Hej!! Idag har vi varit och gått lite på stranden, men nu ska vi bara vara hemma. Mamma har just klippt mig, inte så mycket men. Nu ska Bianca få sitt hår klippt och hon är typ sur och ledsen för det..

filippalouisa.blogg.se

Välkomna till min blogg! Ni kommer att få läsa om min vardag, musik, när jag uppträder, mina drömmar och massa annat skoj!

RSS 2.0