Nyår

Hej allihopa! Jag satt just här och funderade på vad som hade varit bäst med 2012. Det kanske var när vi var i Costa Rica. 2013 ska jag FÖRÖKA attha t.ex veckans bild/vits/video. Inte vet jag. Men jag hoppas att det kommer bli något. Ja, ja hoppas att alla ni därute får en väldigt trevlig nyårsafton med god mat, raketer och trevligt sällskap.
 
GOTT NYTT ÅR!

Sverige

Idag sover vi andra natten i Höckerum, nära Borås. Imorgon ska vi vidare till Falköping där vi ska fira nyår.
Det är skönt att vi inte åker bil längre. Vi körde i 4 timmar! Men vi hade iPad o iPod med i bilen så det gick ganska bra. Vi stannade och åt lunch igår på hamburagrestaurangen mAx.

Släktträff

Idag har pappa bjudit några ur hans släkt till oss (vi träffas nästan aldrig). Vi åt en god kola/dadel kaka.
Imorgon ska vi åka till Sverige och fira nyår med mammas studiekompisar. Så därför kanske jag unte kommer skriva på ett tag...

Utkast: Dec. 27, 2012

Idag ska vi till min farmor och äta tomtegröt. Och vi brukar alltid få några julklappar där också. Ja, det finns väl inte så mycket att skriva egentligen. Jag har bara slappat och haft det skönt, det är de som är meningen med jullov!

Julafton

Igår var det ju julafton och jag fick en riktig mikrofon och ett stativ, säkert för att jag älskaaaaaar att sjunga!! Jag fick oxå hudkrämer mm. Idag har jag varit med en kompis och vi har bakat cup cakes.
Nu är min moster (som bor i Esbo) här med sin man o sina barn på 1 och 3 år.

Snart Är Det Jul

Nu är det inte långt kvar till julafton!!! Jag har längtat till julafton typ hela året. Jag undrar vad jag kommer få. Men det roligaste är att min släkt från Esbo kommer. Vi ska vara hos min mormor och morfar.JULFEST

16 dec hade vi en liten julfest hemma hos oss. Mamma hade bjudit sina väninnor med deras familjer. Så vi åt morots soppa och julgodis. Det var jätteroligt. Vi var mer än 20 personer. Min brors kompis mamma är ungefär lika lång som jag så jag fick fyra par jeans och en tröja av henne.

Utkast: Dec. 14, 2012

13 dec. var det ju lucia. Jag hade tänkt fara och lussa till mormor o farmor men min kompis som skulle vara med kunde int så det blev inget. På kvällen for vi in till stan och tittade på Ålands lucia Malva Sundström med tärnor.

Utkast: Dec. 14, 2012

13 dec. var det ju lucia. Jag hade tänkt fara och lussa till mormor o farmor men min kompis som skulle vara med kunde int så det blev inget. På kvällen for vi in till stan och tittade på Ålands lucia Malva Sundström med tärnor.

Alandica

Idag har jag dansuppvisning på Alandica!!<3 Det är ett konserthus på Åland. Jag ska dansa 4 danser. Jag e lite pirrig för ikväll men det ska bli så kul!!!

Alandica

Dansresa

Hej! Igår kom jag hem från Helsingfors, eftersom vi har varit på dansresa. Det var superkul! Först så gick vi på båten på natten och sov i hytten. Efter det åt vi frukostbuffe och sedan åkte vi en restaurang och åt lunch. Vi såg på baletten Snödrottningen. Den var väldigt bra. Före det så fick vi en rundtur på operan och vi fick se kostymfrådet, peruker och massor med kulisser. Hoppas att det blir nån till dansresa!

Julbilder

Här kommer lite julbilder:)
 
 
 

Hem

Nu är vi på båten hem från Åbo och vi har haft en väldigt trevlig lilla jul. Det skulle vara karaoke på båten och jag ville jätte gärna vara med men den är kl 4 och vi är i hamn kl 2!!! 
Jag älskar verkligen att sjunga så snacka om att jag blev snopen. Jag är trött och lite hängig, har inte något att göra. Det är kul att det har kommit snö. Det är iallafall inte länge till när vi ska på dansresa! Vi ska fara med nattbåten fjärde december sen ska vi kolla på en operaballet som heter Snödrottningen. Vi kommer hem sjätte december.
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/_hdw9nn_0btM/THoWNlVB4lI/AAAAAAAABTw/UFe26kHmCo8/s1600/sn%C3%B6flinga.JPG&imgrefurl=http://rebelladensnella.blogspot.com/2010/08/frederic-malle-leau-dhiver.html&usg=__Eg98_hTPR1Jiv4lynW9m0J_34BI=&h=730&w=804&sz=86&hl=sv&start=7&sig2=6lnlHtx2aMa9AVga37QN5Q&zoom=1&tbnid=TGkNT3hATl52OM:&tbnh=130&tbnw=143&ei=-TG7UM-LHoXe4QTkhIDQBg&prev=/search%3Fq%3Dsn%25C3%25B6flinga%26num%3D10%26hl%3Dsv%26tbo%3Dd%26biw%3D981%26bih%3D511%26site%3Dimghp%26tbm%3Disch&itbs=1

filippalouisa.blogg.se

Välkomna till min blogg! Ni kommer att få läsa om min vardag, musik, när jag uppträder, mina drömmar och massa annat skoj!

RSS 2.0