Lördag

Skönt med helg! Imorgon är det dags för kalas hos min gudmor. På måndag är det dans igen och på tisdag blir det nog en liten joggingtur med Rukiya. Igår färgade jag håret som sagt, jag blev väldigt nöjd. Men nästa gång tror jag det blir lite mörkare. jag bloggar från ipaden just nu, det går mycket snabbare än att sätta på datorn! Men bilderna är dock inte så bra kvalitet. Ni kan gärna kommentera om jag ska börja med typ veckans fråga, så fråga mig på instagram, blogresponse eller här på bloggen!
Kommentera också om ni tycker att jag ska lägga upp mera sångklipp och/eller vad jag ska sjunga!
 

Torsdag

 
Hej! Hoppas ni mår bra! Idag har jag först varit i skolan som vanligt och sen iväg till ett tufft danspass på 45 min.
Jag har fortfarande träningsvärk i mina knäveck plus ett blåmärke på vänster ben. Nu ska jag läsa lite och vila efter dansen. 
 
Kramar!

Kort inlägg

Jag har varit i skolan som vanligt, matte, rella, slöjd och musik. Sen kom jag hem och åt mellanmål och for till baletten. Dans imorgon igen tillsammans med en annan grupp. Blev inte så långt inlägg och tyvärr ingen bild därför att jag bloggar från telefonen!

Ursäkt+Dans+Skola+Läxor...

 
Hej! Ursäkta att jag inte har skrivit på ett tag, vi har varit på Föglö och hur konstigt det än låter har jag nästan glömt att jag har en blogg...he he...
Men jag har varit på dans och i skolan som vanligt, och nu har jag äntligen gjort färdigt mina läxor tills imorgon!
Ska försöka lägga ett inlägg imorgon om jag hinner, annars gör jag det i skolan på en rast eller nåt.
 
Kram Filippa
 
 

MITT SOMMARLOV

Sjungit i Föglö.
 
Fyllt år.

 
Varit på Diggiloo.
 
Hört på Zara Larsson på Rock Off.
 
Varit på Borgbacken.
 
Här är lite av det jag gjort i sommar, jag kommer lägga ut mer bilder efterhand.

Lovar

Nu är min pappa så jättesmart att han har lagt sladden som jag behöver för att ladda upp bilder med i bilen. Och bilen är på lagning, men jaglovar att lägga ut mina bilder från i sommar så fort jag får sladden om någon dag.

Blogginlägg

Jag kommer börja skriva vanliga inlägg sen när skolan börjar. Så håll utskik!

filippalouisa.blogg.se

Välkomna till min blogg! Ni kommer att få läsa om min vardag, musik, när jag uppträder, mina drömmar och massa annat skoj!

RSS 2.0