Superbra bok

Hej! Jag har inte skrivit sedan Alla hjärtans dag därför att jag har haft SPORTLOV!
Vi har varit ute på vår stuga som ligger i Föglö och åkt skidor och pulka. Jag håller oxå på med en jätte spännande bokserie som heter Skämmerskans barn. Dom böcken är väldigt spännande, så jag måste bara gå och läsa nu! Hörs sen!

Saound of music e världens bästa film

Nu känner jag mig ganska frisk. Jag var ledig från skolan på Alla hjärtans dag. Ganska tråkigt att va sjuk då... Men jag har kollat på filmen Sound of music ( ni ha väl sett den? Annars måst ni se den!!).

sjuk

Hej, jag orkar int skriva mycket efter som jag är sjuk. Jag ha varit hemma från skolan o om jag hade varit frisk skulle jag ha fått uppträda!! Jag är nästan aldrig sjuk så varför måst de hända nu!?!

♥♥♥

Hallå där!! Idag e de helg♥♥, Guuud va skönt! Hade musikprov i torsdags typ musiken i Ryssland o symfoniorkestern. jag ska uppträda på onsdag o jag ska sjunga. De ska bli så kul! Förresten kolla in mitt collage nedanför!♥

collage

Bildkälla:Google

Middag (typ wook?)

Halloj! Idag ska Biancas (min lillasyster) gudmor komma på middag med sin kille. Pappa ska laga typ wook. Och vi ha varit och köpt glass ti italienska glassbaren.
Jag ha fått en ny KP tidning idag!!

Läsnatt o tandläkare

Hallå där! Hur har er helg varit? Jag har i alla fall hunnit med mycket. Från fre till lör var vi på läsnatt på skolan. Först åt man kvällste o smörgås sedan lyssnade man på en sagoberättare. När man gick i säng (fast vi sov på liggunderlag) så fick vi läsa hur mycke vi ville. Jag sov med mina kompisar.
Idag ska jag ti tandläkaren o bara va hemma.

filippalouisa.blogg.se

Välkomna till min blogg! Ni kommer att få läsa om min vardag, musik, när jag uppträder, mina drömmar och massa annat skoj!

RSS 2.0