Sång o läxor

Jag tror att de gick ganska bra på geografiprovet! Ha varit på sång idag o gjort läxor. Annars har jag bara chillat. Ganska kort inlägg idag eftersom jag inte har gjort så mycket:)

Utkast: Jan. 30, 2013

Hej alla människor i stora världen! (Vet int varför jag skrev så!) E lite nervös för hur de ska gå i geografiprovet. Men ja ha inte haft dans den här veckan därför att några från balettskolan o båda lärarna e på turne med Young Russian Ballet. Så jag ha haft tid o plugga. Ska börja på sång oxå!

/Filippa

Vi har geografiprov på torsda!!!

Idag ha jag haft en ganska tråkig skoldag. Först hissa, sen svenska, sen dubbeltime biologi, sen svenska o sist matte. Fast sen följde min kompis Elvira med mig hem. Hennes blogg heter Misselve.blogg.se

nytt rum

Hejsan! Nu har vi flyttat rum. Jag har fått Hugos rum, han har fått mammas och pappas rum och dom har fått mitt rum. Jag sov där första natten nu och det kändes väldigt konstigt. Fast vi ska tapetsera om lite tror jag!

Alandica...here I come

Hej alla! Hur mår ni? Jag mår bra. Det var så kul i fredags. The best day in my life!! Vi uppträdde på Alandica (ett stort konserthus på Åland) med en känd rysk balett grupp Young Russian Ballet. Vi var med i en Nötknäpparen som e en stor balett. Deras ledare hette Anastasia o var jätte snäll. Jag höll henne i handen när vi tackade publiken! :)

repetition

Nu slänger jag i mig lite pasta för jag ska iväg o öva me dansen i 4 timmar. Puh! Men jag sks va me i nötknäpparn imorron. Det ska bli så kul!
Hörs sen

film

Hejsan! Jag vet att jag inte ha skrivit på ett tag men jag har inte haft tid. Idag har vi varit och skidat i spår. Det gick ganska bra.
men jag sku int orka gå till skolan imorgon! Hoppas att ni har haft en skön helg i alla fall. Igår såg vi på en film som heter Månprinsessan. Den var ganska bra.
Nu har jag inge och göra så jag e lite på bloggen.
 
                                                     / Filippa

Söndag

Hej, hej! Idag har jag duschat och efter det så borstade min 5 åriga lillasyster mitt hår (Ajjj!)
Ikväll ska jag, min lillasyster & en av mina kompisar gå o sopa ut julen.
I morse var vi och skidade i skidspår. Men annars har jag bara haft en hemmadag, men jag är så glad att bilderna ovanför här blev fixade:)
 
En sommrig bild som e typ upponer...

Kolla min nya toppbild

 

2 Bilder

  Min fjärilsring

Fotomodell!

Ville lägga ut nå vintrigt...

Bildkälla : Google        

Veckans vits

Det var två bananer som gick i skogen, en gul och en grön.
Då gömde den gröna bananen bakom ett träd.
Sen hoppade han fram och sa -Buu!
Då sa den gula -Gud, vad du är omogen!

BaRa ChILLaT

Hejsan! Jag kan int fatta att skolan börjar om nån dag. Jag har inte så mycket att berätta om, har varit till stan och köpt en bruk med lila hårfärg. (Som går bort när man duschar.) 
Igår såg jag, min bror och min pappa på början av Pirates of Caribbean. Som sagt jag har inte gjort så mycket bara chillat.
 
Ha det gott, fruktkompott.
                                                         /Filippa
 

Nu e det 2013!!

Hej alla hoppas att Nihejm hade ett bra nyår det hade iallafall jag! Vi var tre familjer. Först åt vi trerättersmiddag och sedan satt vi upp en discokula i taket och dansade typ ända tills att klockan var tolv. Då gick vi ut och sköt raketer. 
Idag har vi varit till ett lekland som hette typ Stellas lekland. Det var ganska kul men sen kom en som var utklädd till sjöstjärna...
 
Ha det bäst, flodhäst!
 
                                           / Filippa

filippalouisa.blogg.se

Välkomna till min blogg! Ni kommer att få läsa om min vardag, musik, när jag uppträder, mina drömmar och massa annat skoj!

RSS 2.0