Ja!!!

Nu är han här, vår efterlängtade Fabian! Hän föddes 30 mars kl 12.30. Vi var där hela kvällen och han är så liten och såå söööt!!!

Bebis

Herregud!! Nu har mamma och pappa åkt till BB. Jag vakna inatt och då var mormor här så då förstod jag att de hade åkt. Guud snart ska jag få ett syskon!!!

Fredag

Idag hängdes Jesus på korset... Nä nu är det mest som en vanlig dag men förr var alla butiker, nöjesfält mm stängda. Jag och pappa jobbar på sångvideon så det tar nog ett litet tag till inann den kommer upp. Ska inte göra så mycket idag, imorgon ska vi på påskmiddag hos mormor o morfar.
Källa: Google

Super

Guuud!! Talang var superkul! Och publiken klappade i takt till musiken. Det var fantastiskt! Jag fick jättemycket beröm av min musiklärare och det var ca 200 personer som kollade.
Som sagt superkul!

Lite nervös...

Fast inte så mycket. Har ju uppträtt lite i mina dar... Men det ska bli superkul! Ska försöka ladda upp en bild snart eller en video när jag sjunger.

Talang

På torsdag e det talang! Gud! Det. ska bli så kul. Jag ska säga vad min låt hette på fredag.
Lite kort inlägg men jag hinner int mer nu

sång, sång, sång

Hejsan! Va på sång i dag och fick reda på att jag och en som heter Ellinor ska sjunga på Unkan i stan, på postrodds dagarna i sommar och på klubbkvällen som min sånggrupp har. Det ska bli så kul!
Är det nån mer än jag som längtar efter sommar? Kolla in bilden med blommorna här nedanför.

Blommor

 
Längtar sjukt mycket till sommaren! Det här är blommorna Adam & Eva.

Vår

Det e skönt att det börjar bli vår!! Har lite uppträdande på gång, på skärtorsdagen, 24 mars, 28 april och kanske i lilla vokalisten.

Mosse

     Här är Mosse! Det är min katt men den bor hos min mormor och morfar.

hello

Hello! Hade ganska mycket läxor idag finska, hissa, matte och diktamen. Imorgon är det balett så jag bloggar nog int då... Jag ska försöka lägga upp en bild snart men jag ha ont varit på datorn på länge.

Vinnare

Grattis till Robin Stjernberg som vann i Melodifestivalen med låten You.

Baletten

Hejsan! Min danslärare har fått lunginflammation så vi ska ha en vikarie som heter Linda som går på kungliga balettskolan i Stockholm. Hon var trevlig och det gick relatift bra på lektionen.
Har ingen sång den här veckan men jag ska
öva på sångerna i alla fall .

Hej hej

Hej! Jag ha inte skrivit på länge men jag ska försöka skriva lite nu. I helgen sov jag över hos min mormor o morfar men annars ha jag inte gjort sås mycket. Hinner inre skriva nu. Vi hörs!

filippalouisa.blogg.se

Välkomna till min blogg! Ni kommer att få läsa om min vardag, musik, när jag uppträder, mina drömmar och massa annat skoj!

RSS 2.0