Biancas rum

Hejsan! Biancas rum var ju grönt förut,  men nu har vi målat om det till chockrosa. ( Jag vet jag har fastnat för chock från Habib filmen!) Men ja, ja på fredag ska vi iaf till Åbo för att två av mina småkusiner ska ta studenten. Ska bli sååååå kul att träffa Amanda igen!! ( Ni som var på Skolmusik vet vem jag pratar om.) Så jag skriver nog ett inlägg till inann vi far till Åbo!
Biancas rosa rum!

födelsedag + Föglö

Hejhej! Nu är Bianca äntligen 6 år. Hon har väntat väldigt länge. Det käns lite konstigt att inte säga att hon är 5 mer...
 
I lördags åkte vi ut till Föglö och sov där en natt. Vi badade bastu men ingen gick i sjön, det var väl typ bara 10 grader. ( Har ingen aning om hur man sätter gradertecken...). Men annars har vi inte gjort så mycket. Ha det bra!
En liten bild jag tog i bilen!

Skolmusik

Hej! Skolmusik är verkligen något av det roligaste jag har gjort i hela mitt liv. När vi kom fram på morgon for vi till en skola där vi skulle äta lunch och ha en workshop, där vi skulle sjunga en sång i olika stämmor. Efter det åkte vi till skolan där vi skulle sova, och sen till Barona areena för att lyssna på en konsert.
 
Dagen efter var vi med och sjöng. Det lät väldigt mäktigt när ca 4000 barn sjöng samtidigt. Vi kom hem kl.1 på natten, så man var lite trött, men det har varit sjukt kul!!!
 
Kommer antagligen lägga upp mer bilder sen!
 
Godis vi köpte på båten.

Choklad.
 
Några av oss som var på Barona areena.
 

Snart skolmusik!!

Hej! Hoppas att allt äe bra med er! Asså gud imorgon far vi till Esbo!! Skolmusik ska bli superkul. Ska ta lite bilder ( om jag kommer ihåg det...) och ladda upp på bloggen. Så jag kommer inte att skriva i helgen. Kanske på söndag, för då kommer vi hem, men vi får se...
Skolmusik papper!

Vårdö

Hejsan! Idag kom pappa och Hugo hem från Legoland. Och gymnasieelver och två lärare från Spanien kom igår. (De har utbyte med Ålands lyceum.) Fast mamma är mammaledig, for vi med ut till en av de åländska lärarnas stuga i Vådö.  Några av spanjorerna t.o.m badade i havet!! Så jag har pratat engelska och lite spanska.
 
Här är en bild av min morbrors hund, Habbe. Vi åt middag hos mormor och morfar eftersom vi firade morsdag!

Glass

Hej! Igår var jag mormor och Bianca till Tjäna och glassbaren. När vi kom hem fick mamma feber! Men nu mår hon bra. Vi är på väg in till stan nu, så det blev ett kort inlägg!

Dansgala

Hejhej! Igår var det dansgala på Alandica. Det var sjukt kul, som vanligt! Jag dansade tre danser, men hann inte några bilder så det kommer nog nästa gång. Det enda som gick dåligt var att, när en kille som hade dansat haltade han ut från scenen och skrek. Ha hade hoppat så tokigt så han hade fått sitt knä ur led. Hans knä var på andra sidan av benet!!! Då blev alla hemskt oroliga och Bianca t.o.m spydde! Hon är så känslig.
 
Men till något roligare, vi har massor med blommor på vår gård!

Vokalisten 2013

 
Här är mitt klipp från Vokalisten. Kommentera gärna!!

Pizza

Nu är det helg igen! Idag var jag i skolan som vanligt och efter skolan var jag med Shiva. Till middag åt vi pizza! Efter middagen var jag, Hugo och mamma till stan för att köp presenter till Bianca. Hon fyller 6 år om ca 2 veckor.

1 maj

Hej! Sorry för väldigt dålig uppdatering! Men jag har haft både sångavslutning och teateravslutning.
Vi hade en trevlig valborg. Hos mammas kompisar om man räknar bort att, just när vi skulle fara fick Hugo magsjuka. Nice!! Och jag har balettuppvisning nädta veca så hoppas jag int blir smittad!

filippalouisa.blogg.se

Välkomna till min blogg! Ni kommer att få läsa om min vardag, musik, när jag uppträder, mina drömmar och massa annat skoj!

RSS 2.0