Lilla Jul

Hejsan! Lilla Jul ikväll då! För er som inte vet var det är så är det en mini jul innan den stora julen. För att stå ut enda till julen lixom! vi var på marknad tidigare idag och har nu gäster. Imorgon är det första advent, äntligen! Jag ska också sjunga i kyrkan, det är nån välgörenhets konsert typ. Men aja, syns imorron!
Lite dålig bild, den är tagen med ipaden. Men lockade iaf håret idag!

:D♥

 
Jag vet att det var ett tag sen jag skrev...Men jag har haft ganska fullt upp! Min vecka har varit fullspäckad med dans, sångensamble övningar i kyrkan & en massa annat. Men det är väldigt roligt oxå♥!  Imorgon är det Lilla Jul och Elsa och Katarina kommer till Åland. Imorgon ska vi bara vara hemma och gå på lilla Jul marknad och en massa annat mysigt:D. På söndag är det dags för Bel Canto konsert, det ska bli jättekul! Ses snart!♥

Hiss & Diss den här veckan

Veckans hiss blir att få sova länge! På helgerna t.ex när man slipper stiga upp, så skönt!
 
Veckans diss blir om man köper något snyggt klädesplagg och provar det när man kommer hem, och märker att det inte sitter bra alls!

Den här veckan...

 
...har varit full med en massa program! 4 dagar dans och 1 dag sång + ensemble som var riktigt kul! Vi var nio stycken och vi sjöng "Hej mitt vinterland" i tre stämmor . Jag sjöng sopran tsm med tre andra. Det var lite klurigt att komma in på rätt ställen utan att tappa bort sej! Jag har gen.rep på Ålandica på söndag! Äntligen Alandica igen! Jag ska hinna göra lite läxor och försöka vara med Rukiya också. Det gäller att planera in allting, jag börjar få väldigt mycket nu i slutet av november-december. Men är det roligt så är det ju inte jobbigt heller!
Det är en bild från bloggen som mamma hade när vi var i Costa Rica, så alltså en bild från Costa Rica!
 
 

Halloj

Idag hade vi lästimme på det underbaraste ämnet av alla med den underbaraste lärare! Nämligen musik med Pattiiiii! Nu ska jag på dans och sen bara läxor och sånt. Kramis

Å vad ska jag skriva här då?!?!??!!

Hej, hoppas ni haft en kul dag! Jag har varit i skolan som vanligt och varit på extra dans övning med dom där söta småttingarna! Nu ska jag snart och simma med Shiva och Malin till Mariebad! Det ska bli kuuul!
En gammal bild jag hittade...

Måndag

Idag är det måndag då skola som vanligt och sedan direkt till dansen. Vi är färdiga med alla koreografier nu, det gäller bara att minnas dom! Skulle vilja börja med piano, det skulle vara lättare att öva in nya sånger själv då, men jag tror det blir lite mycket. Kanske om nåt år!
Bild från google den här gången!

Kusinerna

Nu har mina kusiner Alexander och Benjamin varit här! Dom är 4 och 2. Det var jätteroligt, dom är så söta! Men nu är det snart ny vecka med 4 dagar dans, sång och simning. Håller på att ta bilder till min nya header oxå den kommer att bli bra! Blir inte så långt inlägg, jag ska snart vara med Rukiya!
Mina favorit lack just nu!

Hiss & diss

Veckans hiss blir snygga tröjor! Om man går in i butik och ser en snygg tröja man bara måste ha!
 
Veckans diss blir när man är på dansgala och väntar på sin tur och har tåspetsskorna på. Det gör så ont i fötterna!

Helgen

 
Hej! Den här helgen har varit riktigt rolig! Fredag till lördag sov jag hos mormor och på söndagen var vi bjudna på middag till mormor och morfar. Vi passade också på att åka förbi farmor och farfar. Den kommande veckan är det fyra dagar dans som gäller, och vi har fått reda på att vi ska få uppträda på Maxinge! Det ska bli superkul! Ni kan passa på att kolla in cajsastar.blogg.se, det är min gudmors dotter som just börjat blogga. Ska gå och öva lite till på sången jag ska sjunga på morgonsamlingen då. Hörs!
 
Bild jag hittade från Vokalisten!

fy f*n vad jag längtar till december!

tomte, dansgala, skridskor, skida, baka...Åhh Guud!!
 

tänkte börja med veckans hiss och diss

Veckans hiss blir när man just har kommit ur dushen och känner sig så fresh! (eller hur det stavas)
 
Veckans diss blir när man vaknar på morgonen och luktar för jävligt i munnen! 

Tisdag

Tisdag

Hej på er! Idag var jag till skolan som vanligt, dubbeltimme fysik, svenska, finska , samhälla och biologi. Kom just hem och ska bara chilla men ikväll ska jag till H&M med Ludmila och min dansgrupp för att köpa lite danskläder! Kanske bloggar ikväll, annars hörs vi imorgon! Puss & Kram
 

skanssi

Idag, söndag ska jag och Amanda till Skanssi, ett stort köpcenter nära dem. Jag kanske köper nånting så isf visar jag det i näsa inlägg! Bloggar från telefonen så det kommer ingen bild, tyvärr!

filippalouisa.blogg.se

Välkomna till min blogg! Ni kommer att få läsa om min vardag, musik, när jag uppträder, mina drömmar och massa annat skoj!

RSS 2.0