Åbo!

Imorgon far vi till Åbo! Vi ska hälsa på Amanda! Och nu har ju Ella varit här, tack för en jättetrevlig minilördag Ella! Följ henne på instagram, bellakaramella. Jag har inte hunnit ladda upp videon eftersom pappa har varit i Stockholm. Jag kan inte säga exakt när den kommer, men det dröjer inte så länge till.

Den kommer

Videon när jag sjunger kommer den här veckan typ tisdag.

några bilder från vår lilla Spanienresa

Kommer att ladda upp mer bilder senare;)

Vad jag önskar mig till julklapp

 

På tisdag far vi till Spanien

På tisdag far vi till Spanien och vi kommer hem på lördag. Så jag bloggar inte nästa vecka, men jag tar bilder när vi är där och lägger upp på bloggen när vi kommer hem.

Dagens outfit

Shorts : H&M, Linne : fått av min morbrors flickvän, Halsband : Sokos, Benvärmare : Piruetti,

miss u summer

Chill dag

Har varit en riktigt chill dag idag. Bara vi och vår parallell klass i hela skolan. På matten behövde vi bara skriva av från tavlan, haha. Dansgalan på Alandica är den 18 december tror jag, och det är gratis så kom gärna och titta! Och sen ska vi dansa på Alandica 13 och 14 december, det ska bli jätteskoj!

Sorryyyyy

Det var ett tag sedan jag bloggade, jag vet! Så jag ber om ursäkt. Men ganska snart ska jag skriva ett inlägg om vad jag önskar mig i julklapp. Det är nog ganska mycket när jag tänker efter...

Bloggar från ipaden, kommer bild imorrn:)

Hej! Först vill jag tipsa om en sida som heter pickmonkey! Det är där jag har gjort mina collage. I dag var jag på dansen på en övning med de mindre barnen. Det var jättekul att få vara "de stora" den här gången. Brukar alltid dansa med äldre elever annars...Haha! Skoldagen gick bra, inte så mycket läxor, vilket var väldigt skönt!!!

filippalouisa.blogg.se

Välkomna till min blogg! Ni kommer att få läsa om min vardag, musik, när jag uppträder, mina drömmar och massa annat skoj!

RSS 2.0