Dagen

Hej! Idag har vi varit till en sjö och det var så varmt att man kunde simma! Första gången jag simmar så här tidigt på året :) Nu till en annan sak. Det var en tjej som ville att jag skulle ha en frågestund, så jag ska svara på era frågor i en video :D Om ni har frågor om Spanien, hur det var att komma hit eller om mig så kan ni kommentera här, på instagram : filippa222 eller mejla mig : filippa.enroos@aland.net :))

Nu är Fabian 1 år!!

Nu är Fabian 1 år! Vi har ätit tårta och varit på utflykt.Hej hej

Hejsan alla! Nu är det äntligen fredag och helg! Skönt! Ikväll typ halv tolv så landar mormor och morfar här i Spanien. Dom ska vara här en vecka. Kommer bli så kul att äntligen få träffa dom. Vi ska fara på utflykter till olika ställen och så. Vad ska ni höra i helgen?

TeaternNu gäller det att plugga repliker! Vi ska spela en spökteater. Jag är en tjej som heter Alexis och så är jag Bloody Mary...;)

Måndag

Hej! Ursäkta för lite dålig uppdatering...
Men på fredag kommer mormor och morfar hit, ska bli så skoj! Morfar sa till mig på Skype att jag får sjunga i år på Sanda festen på Föglö igen! Eller så ska jag få vara Madicken!! Vi ska fundera lite om vi ska kunna ha lite teater, sång och lek med Madicken & Lisabet. Ska bli såå kul isf! Idag har jag inte gjort något mer än att va i skolan och pluggat, vi har fysik prov imorrn!


Granada


~Sånt jag vill göra igen~Finaaal

Grattis, grattis, grattis Sanna!! Sanna Nielsen som vann med låten Undo!!Bild från Google.

Helg!

Hej! Äntligen helg. Skönt. Tur att jag har börjat bli friskare :) Laddade ner en ny app idag, man kan göra en massa olika fina bilder. Den här bilden har jag knäppt och sedan lagt på text :DSjuk igeen

Hejsan hejsan! Jaha, så är man sjuk igen då. Kan lika gärna göra det här eftersom jag inte har nåt annat för mig. Ska stå hårfärg :D


1. Filippa
2. Grön,lila
3. Brun
4. Enchiladas (tortillas fyllda med kyckling, oliver, ost mm. som man sätter i ugnen)
5. Singel
6. Ljus brunt
7. 12 
8. Ingenting
9. 7 augusti

Bild från Costa Rica ;)

Hej hörni! Hoppas ni mår bra! Jag har typ jätteont i halsen och lite i huvudet och ja..Men nu gör jag lite läxor och sånt, ska snart i duschen tror jag. Har inget intressant att berätta nu, bloggar imorgon igen:D

Lite allt möjligt

Hejsan! Nu är jag äntligen frisk, fast lite snuvig fortfarande. Har på riktigt haft noll inspiration ett litet tag, men ska göra en video med bilder på de kläder jag har köpt här i Spanien. Pappa måste hjälpa mig att ta bilder och sånt, så kanske det kommer upp nästa vecka. Ska på samma gång ändra min header (eller hur det stavas). Men i skolan idag bakade vi fastlagsbullar och det var skoj! Aja, hörs snart. 
filippalouisa.blogg.se

Välkomna till min blogg! Ni kommer att få läsa om min vardag, musik, när jag uppträder, mina drömmar och massa annat skoj!

RSS 2.0