Måndag

Hej! Ursäkta för lite dålig uppdatering...
Men på fredag kommer mormor och morfar hit, ska bli så skoj! Morfar sa till mig på Skype att jag får sjunga i år på Sanda festen på Föglö igen! Eller så ska jag få vara Madicken!! Vi ska fundera lite om vi ska kunna ha lite teater, sång och lek med Madicken & Lisabet. Ska bli såå kul isf! Idag har jag inte gjort något mer än att va i skolan och pluggat, vi har fysik prov imorrn!
Kommentarer
Lisa

Hur länge har du bott i Spanien? Hur länge kommer du bo där? Kan du flyttande spanska? Kan du bra spanska? Kan du bra engelska? Vilket språk pratar du med din familj? Vilket språk pratar du i skolan (i Spanien)?

Svar: Hej Lisa! Jag var bott i Spanien i 3 månader och ska vara här tills sommarlovet. Jag kan inte flytande spanska, men helt okej spanska. Min mamma och pappa kan flytande spanska. Jag kan ganska bra engelska. Jag pratar svenska med min familj. Vi pratar svenska i skolan, jag går i en svensk skola. Om vi skulle varit här lite längre skulle jag gå i en spansk skola. Kram
Filippa

2014-03-27 @ 19:27:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

filippalouisa.blogg.se

Välkomna till min blogg! Ni kommer att få läsa om min vardag, musik, när jag uppträder, mina drömmar och massa annat skoj!

RSS 2.0