Lilla jul...Nästa!

Halluuu! Nu har vi rest till Åbo och vi ska fira lilla jul där med alla släktingar. För att vi skulle hinna till båten fick jag ta ledigt 2 timmar i torsdags och vara ledig hela fredagen. Fick så klart lite läxor med mig men aja. Idag var vi på stan och åt lunch på hesburger. Vi var och gick i butiker oxå, och jag köpte glassörhängen, dans grejer och julklapp till min småkusin Amanda.

Tjabba

Hej allihopa! Har ingen dans idag. Jag har varit i skolan och haft en allmänt tråkig dag. Pappa har installerat blogresponse rutan här bredvid så gå in och fråga på!;)

Helg

Skönt med helg eller hur? Fast jag har lite ont i magen men det går nog över snart. Pappa har varit i Sverige på jobbresa och på båten köpte han...godiiiis!!! Så inte så konstigt egentligen att jag har lite magont.

Helg

Skönt med helg eller hur? Fast jag har lite ont i magen men det går nog över snart. Pappa har varit i Sverige på jobbresa och på båten köpte han...godiiiis!!! Så inte så konstigt egentligen att jag har lite magont.

Hallå

Hallååå! Idag har jag bara varit i skolan och lite extra dans, inte något annat egentligen. Är lite trött just nu men har gäster.

Här kan ni nå mig

Tjenixen!! Har inte så mycket ledig tid nu, det är massor med extra repetitioner och andra grejer med dansen.
Det är så klart kul, så det är inte så jobbigt.
 

Här kan ni nå mig:
filippalouisa.blogg.se
FilippaE på bloggresponse.com
filippa.enroos@aland.net
filippa.enroos@hotmail.com
nomi336 på Stardoll

Dans

Hej, sorry att jag inte har skrivit på några dar. Nu är jag på väg på dans och imorgon ska jag dit igen på extrarepetition, halv 5. Halv 6 ska vi sy kläder till vår indiska dans. :) Kläderna är jättesnygga! Min färg är turkos.

Farsdag

Idag är det farsdag, grattis alla pappor! Ni uppvaktade väl era pappor imorse?
 
Idag är det sista heldagen. Jag skulle inte orka gå till skolan imorgon med läxor, prov. Aja, vi har gäster nu som ska äta middag med oss. Så när de har åkt hem tror jag att jag ska sätta mig och göra lite läxor.

Uppträdanden

Jag hade inget och göra så jag räknade upp alla uppträdanden/tv-produktioner jag har varit med i.
Resultatet blev så här:
 
2008
körsång i kyrkan 
körsång på stan
trollteater på teaterskolan
dans på Idrottsgården
tomtemor på skoljulfesten
 
2009
dans i danssalen
berättare på skoljulfesten
dans på Alandica
 
2010
dans i danssalen
Ida i Lönneberga på Föglö
dans på Alandica
luciatåg på skolan
dans på musikcafe
 
2011
dans på Alandica
filmen  Att flyga utan vingar 
dans i skolan
 
2012
dans på Alandica 
Musikinstitutets avslutning på Alandica
Talang i skolan
Solosång på en morgonsamling
 
20 saker är ganska mycket:)

Obama

Ni kanske inte tycker att de e så intressant men Barack Obama vann i presidentvalet i Amerika!!!
 
Jag cyklade i måndags upp för en hög kant när jag va på väg till dansen. (Jaha, va är det med de då?) Men kanten var hal o. jag for fram och fick cykeln över mej. Så jag har liksom liiiiiiiiite ont nu...
Men de slutar ont där. Sen sov jag i en konstig ställning och när ja vaknade hade ja super ont i nacken. He, he. Ja har det fortfarande!

Vill att de ska va december

Nu är vi ju inne i November, men jag vill att det ska vara December!!!!;) För att det händer så mycket då.                 Jag ska fara till Finland på dansresa mm. Men framförallt längtar jag till julen med korv, köttbullar och myyyyyycket mer. Aja måste fixa mej inn för skolan.
 
Vi syns

filippalouisa.blogg.se

Välkomna till min blogg! Ni kommer att få läsa om min vardag, musik, när jag uppträder, mina drömmar och massa annat skoj!

RSS 2.0