Det börjar märkas mer & mer att det är höst;)

Hejsan! Slutade tre idag, sen direkt iväg till dansen. Kom hem klockan kvart över fem ocg har duschat, ätit middag och gjort läxor. Kommentera om ni tyckar att jag ska börja med veckans låt/outfit/vits eller något annat.
 
Det märks verkligen att det börjar bli höst! Jag vill så gärna börja använda min mysiga vinterjacka. När jag kommer hem så sätter jag ofta på mig min one piece och dricker te till mellanmål!
 
Bilder från google

Veckans planer

Måndag : dans 15.30-17.00
 
Tisdag : balett 16.00-?
 
Onsdag : balett 15.30-17.00
 
Torsdag : balett/modern 15.30-17.00
 
Fredag : chill, kanske vara med Maria

Söndag

Nu är det söndag igen...skit. Kan inte helgen vara typ tre dagar! Men i alla fall har det varit en bra vecka och inget stress. Nästa vecka blir det dans på tisdag också eftersom vi måste öva med en grupp som vi ska dansa med på julkonserten på Alandica. Det är den 12? tror jag. Så kom gärna och titta! Bloggar från en ipad så jag kan inte sätta en bild nu.

lila collage

Collage

Bilder från google

Satellite

Här är låten jag kanske ska sjunga. Kommentera vad ni tror om den!
 

Onsdagen

Hej! Skoldagen rullade väl på, ganska skön dag med både musik och slöjd. Hinner inte blogga så mycket nio eftersom jag just ska iväg på balett!
 
Puss på er!!!

Min Tisdaaaag

Hejsan! Schoolympics idag, för er som inte vet vad det är så är det en sportdag för hela skolan. Man är indelade i lag och ska göra olika grenar. Sen när jag kom hem så ville Bianca att jag skulle lära henne en dans och sen har jag suttit och gjort mina läxor. Pluggat till hissaprovet på torsdag...suck...varför...fan (Men lilla Filippa, vet du inte att det är fult att svära kanske!?!)
Mina ben=gör ont

Måndag

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra helg! I helgen fyllde Hugo 10 som sagt, så vi hade vuxenkalas på lördag och barnkalas på söndag. Han bjöd hela klassen, så de fick lacka naglarna, dansa dansmatta och hoppa studsmatta och så klart ännu mera! Idag var det ju skola, som vanligt och sedan modern dans. Nu ska jag i duschen och göra läxorna!

Först ledsen, sen glad

Hej! I fredags kväll kl.20.30 ringde morfar och berättade att hans ena bror hade dött. Så fredag kväll grät vi och dagen efter fyllde Hugo 10. Så vi måste ju vara glada då! Men mormor och morfar kom iaf så det var väldigt bra. Skulle gissa att det blir begravning om två veckor, så jag hittade en brun bluus och en svart kjol i garderoben. Jag hatar begravningar, jag gråter sååå mycket! Det ända som är bra är att Amanda kommer till Åland på begravningen, kolla gärna på hennes blogg amandanikander.devote.se.
Nu en gammal bild från mitt kalas, jag lägger upp från Hugos kalas imorgon kanske.

Torsdag

 
Hej! Idag hade vi matteprov. Gick väl sådär... Sista uppgifterna var jättsvåra!!
Sen iväg till dansen för en och en halv timmes träning och repetition. Och ikvälL första gången sång den här terminen:)

Järsö

Idag har vi varit till Järsö och vi skulle gå någon vandringsled. Men den där vandringsleden låg i en fårhage så vi gick inte i allafall. Varför är helgen redan slut! Det har gått så fort!
Kom ihåg att kommentera vad ni tyckte i klippet nedanför!

Idas sommar visa

 
Här kommer klippet från Sanda festen på Föglö, min pappa kunde dock inte filma hela låten eftersom han höll i Fabian, så är kvaliten därefter.
Kommentera gärna!

Veckans planer

Hejsan alla som läser detta! Jag tror att jag ska lägga upp när jag sjunger på Föglö, pappa får hjälpa mig inbär han kommer hem.
 
veckans planer:
joggning med Rukiya
balett
dans
 

Hjälp mig, please!

Hej! Sportdagen idag var väl helt okej. Jag som så gärna ville ha zumba och så blev det boxning i stället!
Men, men, sånt är livet.
Idag ska jag ut och jogga med Rukiya och så ska jag fundera på vilken låt jag ska sjunga i nästa sånginlägg eller ska jag lägga ut dnärmar jag sjöng i Föglö? Snälla kommentera och hjälp mig!
 

filippalouisa.blogg.se

Välkomna till min blogg! Ni kommer att få läsa om min vardag, musik, när jag uppträder, mina drömmar och massa annat skoj!

RSS 2.0