Hejsan

Hej! Förlåt, jag vet...Men jag har faktiskt spelat in en videoblogg typ, som jag kommer ladda upp så fort som möjligt. Vi har varit och ätit churros, alltså det ni ser på bilden, GOTT!! Alltså munkpinnar som man doppar i varm choklad.
Har inte hänt nåt intressant annars, jag ska börja öva in lite nya låtar och så men..Aja, vi hörs!!


Fredag

Hej alla som läser! Nu är det helg igen, så skönt! Har bara baletten kvar ikväll då. Bianca har tappat sin första tand också! Och Fabian kryper omkring hela tiden, hur fort växer man egentligen? I helgen ska vi bara vara hemma, åker kanske till ett köpcentrum imorgon, har varit där och köpt ett armband tidigare, det är 150 butiker tror jag.

Torsdag

Hejsan. Snart helg, vad skönt! Idag bar jag i skolan som vanligt, sedan var jag på hip hop. Det gick faktiskt väldigt bra, jag förstod ganska mycket av vad Shari sa. Shari är vår danslärare och hon är jättesnäll. Hon är ganska ung också. Lite kort inlägg, men det har inte hänt mera idag så...

Tisdag

Hej, nu har vi äntligen fått wi-fi!! Nu ska jag börja blogga mer ordentligt. Idag har vi inte gjort så mycket. Varit i skolan, och nu ska jag läsa lite. Ni kan kika, maila eller skypa om ni har några frågor om hur det är här eller bara vill prata! (Ibland blir det konstiga mellanrum på sista raden och jag vet inte varför!!)

Spanien!

Hej! Jag har inte kunnat skriva på länge för vi har inte wi-fi i lägenheten än. Men det är väldigt mysigt här och det är så kul att prata spanska! Det går bra både i skolan och på dansen. Hoppas ni har det bra också! Kommentera gärna vad ni vill att jag ska lägga ut bild på.
Dom närmaste dagarna

Hej! Nu är jag hos mormor & morfar och vi ska bo här tills lördag eftersom den tanten som ska hyra vårt hus flyttar in idag. På lördag ska vi på konfirmation i Åbo och flyger sedan till Spanien därifrån. Känns helt ofattbart! Jag kommer att uppdatera bloggen, instagram & Facebook medan vi är borta så håll utkik!

Mosse, mormor & morfars katt!

filippalouisa.blogg.se

Välkomna till min blogg! Ni kommer att få läsa om min vardag, musik, när jag uppträder, mina drömmar och massa annat skoj!

RSS 2.0